DEĞERLİ MÜDÜRÜMÜZ ÖMER DELİBAŞ'ın EMEKLİYE AYRILIŞ YEMEĞİ

30.12.2022 491

30-12-202230-12-202230-12-202230-12-202230-12-202230-12-202230-12-2022DEĞERLİ MÜDÜRÜMÜZE EMEKLİLİK HAYATINDA SAĞLIK MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLİYORUZ.

Değerli Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi Ailesi.

01.01.2023 itibariyle aranızdan ayrılarak emeklilik hayatına başlayacağım. Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezinde 3 temmuz 2019 yılında göreve gelmemden bugüne kadar geçen üçbuçuk yıl sürede sizlerin de desteğini alarak birşeyler yapmaya çalıştık. Bu desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli öğretmen arkadaşlarım, bir kurumda güzel bir şeylerin yapılmasında idareci, öğretmen ve diğer çalışanların bakış açısı çok önemlidir. Merkezimizde idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve diğer çalışan arkadaşlarımızda bu özverili çalışmayı gördüm. Bu sebeple, bu süreç içerisinde sizlerle çalışmaktan çok mutlu oldum. İnşallah bundan sonra da bu birliktelik devam eder ve güzel çalışmalar yapılacağı inancını taşımaktayım. Bundan sonraki çalışmalarınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Sevgili öğrenciler, mesleki eğitim merkezimizde çok sayıda işyeri açan mezun olan öğrencilerimiz gördüm ve bundan da çok memnun oldum. Mesleki eğitim merkezlerinde mezun olan öğrencilerin kalfalık, ustalık belgesini aldıktan sonra mesleğiyle ilgili işsiz kalması asla sözkonusu olamaz. Ancak, sizler gelecekte iyi yerlerde çalışabilmeniz veya kendiniz bağımsız bir işyeri açabilmeniz için dört yıllık eğitim sürecinde kendinizi iyi yetiştirmeniz gerekmektedir. Sizlerin de mezunlarımız gibi kendi işyerinizin sahibi olarak çalışacağınıza inanıyorum. Sizlere okulunuzda ve staj yaptığınız işyerinizde sağlıklı ve başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli Ahi Evran Meslek Eğitim Merkezi ailesinin herzaman güzel başarılara imza atması temennisiyle 2023 yılının ülkemize ve sizlere sağlık ve güzellikler getirmesini dilerim. Saygılarımla. Ömer DELİBAŞ