Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0312 3414101
WEB http://ahievranmem.meb.k12.tr
Adres : Zübeyde Hanım Mah. Aslan Bey Cad. No81 İskitler Altındağ / ANKARA
VİZYON : Tüm sektörlerin tercih ettiği mesleki eğitim merkezi olmak.
MİSYON : Profesyonel eğitim kadromuzla, Mesleki ve kişisel gelişimini tamamlamış, sektöre maksimum fayda sağlayacak, tercih edilen düzeyde kalifiye bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 1- 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Düzenlenen Kaliteli Kurumu Değerlendirmesinde Kurumumuz İlçe Birincisi olmuştur. 2- Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Ankara Halk Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde merkezimiz "Beyaz Bayrak" almaya hak kazanmıştır. 3- 2011 2012 Eğitim Öğretim yılında Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Kaliteli Ekip Kategorisinde merkezimiz İlçe ikincisi olmuştur.
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 08.15 - 16.40
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Lojman : - Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : 1-AKKÖPRÜ METRO İSTASYONUNDAN (431-Akköprü Metro İstasyonu - İskitler) OTOBÜSÜNE BİNİLİR. OKULUN ÖNÜNDEKİ DURAKTA İNİLİR. 2-AŞTİ TARAFINDAN GELENLER İÇİN GÖLBAŞI-ETLİK KAVŞAĞI-ULUS MİNÜBÜSLERİNE BİNİLİP İSKİTLER CAMİİ ÖNÜNDE İNİLİR, İSKİTLER CAMİİ ARKASI. 3- AKKÖPRÜDEN SAMSUN İSTİKAMETİNE 800m YÜRÜNÜR. SAĞDA İSKİTLER CAMİİNİN ARKASI. 4- KAZIM KARABEKİR CADDESİNDEN İSKİTLER ENDÜTRİ MESLEK LİSESİ ÖNÜNDEN 600m YÜRÜNÜR. SOLDA CADDE ÜZERİNDE.
Yerleşim Yeri : ZÜBEYDE HANIM MAH. ASLANBEY CAD. NO:81 İSKİTLER ALTINDAĞ/ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL VE İLÇE MERKEZİNE (ULUS MEYDANINA) 3 Km. MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler : Kurumumuzda öğrenci ve personellerimizin yeteneklerinden haberdar olması, bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla bireysel (atletizm,masa tenisi,satranç vb.) ve takım sporlarına (futbol, voleybol, basketbol vb.) yer verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Kurumumuzda bilimsel toplantı ve geziler yapılmaktadır
Proje Çalışmaları : Kurumumuzda öğretmen ve yöneticilerimizden oluşan bir proje ekibimiz oluşturulmuş olup; bu anlamda çalışmalarına devam etmektedir. Proje ekibimizde alanı ile ilgili yenilikleri takip eden ve bu anlamda teknolojik gelişmelere ve yeniliklere açık öğretmenlerimiz görev almaktadır. Ahiden Damlalar adlı patentli dergimiz her yıl hazırlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 1- Farklı teknoloji alanlarında çalışan çırakların AB deneyimi. 2- Avrupa denetimli serbestlik kapsamında bulunan eski hükümlülerin mesleki eğitim, topluma uyum ve rehabilitasyonuna yönelik hizmet modelleri. 3- AB mesleki eğitim programı Leonardo Da Vinci hareketlilik projeleri kapsamında desteklenen "özel eğitimde;engelliler için mesleki eğitim yöntemleri ve öğretme metotları" 4- Avrupa birliği Leonardo da Vinci projeleri kapsamında, "Kuaför ve güzellik salonları usta öğreticilerinin Avrupa´ da güzellik ve saç bakım hizmetleri mesleki eğitimi"
Diğer Hususlar : ANASINIFI